Здравейте, скъпи гости! Тук ще можетe да откриете и закупите различни продукти от тази здравословна суперхрана, наречена тигрова ядка. Официален вносител сме на тази суровина и се стремим да популяризираме и в България този толкова уникален с качествата си продукт.

Бихме искали да дадем избор и алтернатива на хората за достъп до чиста храна, която няма алергени, не съдържа ГМО, няма глутен и притежава цял букет от полезни съставки и витамини. Именно това притежава тигровата ядка. 
Но нека ви разкажем повече за нея. Тя е сладка и с приятен вкус, наподобяващ смес от орех, кокос и кашу. Чудесен пребиотик, подходящ за веган диети и с високо съдържание на фибри. Естествените захари в тигровите ядки им придават приятния сладък вкус без нужда от подсладител. Спомагат регулирането на кръвната захар. Високото съдържание на калий подобрява и кръвното налягане. Ядката е богата на езними като амилаза, липаза и каталаза, които спомагат развитието на добрите бактерии и подобряват храносмилането. Наричат я супер храна на бъдещето и заради това, че съдържа много полезни хранителни вещества, фибри, калций, натрий, магнезий, фосфор, желязо, мед и цинк. Рядък източник е на устойчиво нишесте и влакнини, от които 25% въглехидрати и полезни мазнини.
Стремим се да не правим компромис с качеството на продуктите си и ще се радваме да бъдем полезни и заедно да успеем да популяризираме тази супер храна, за да бъде тя все все по-позната и достъпна и за хората тук в България. Осъзнавайки огромния здравословен потенциал на тази "ядка", ние вече имаме своята малка мисия - да дарим със здраве, насалада и усмивка още едно лице. Признаваме, че предизвикателството е голямо, но нима не си струва? 
За още полезна информация и идеи как да включите в менюто си тази толкова здравословна храна може да следите нашите предложения и рецепти на Facebook страничката ни, както и в профила ни в Instagram.
За всякакви въпроси и предложения ще очакваме да се свържете с нас.
Поздрави,
Екипът на Тайгърнът ООД