Често задавани въпроси

 • Как да консумирам тигровата ядка?

  Нашите продукти идват дехидратирани и във вакуумни опаковки с цел максимално дълга трайност. За класическата ядка с или без люспа, препоръчваме накисване във вода за едно денонощие преди консумация. Това ще възвърне естествената влага в ядката и ще обогати вкуса й.

 • Каква е разликата между ядка с люспа и ядка без люспа?

  Ядката с люспа е натуралният вид на нашия продукт. Тя има по-наситен вкус и малко по-твърда текстура. Белената тигрова ядка е с премахната външна обвивка, което я прави малко по-крехка, по-сладка, но и отнема част от фибрите, които се съдържат в люспата й. Въпрос на лични вкусове и предпочитания е коя от двете ще Ви допадне повече.

 • Имате ли физически магазин?

  Към момента не разполагаме със собствен физически обект. Работим с нашите партньори, които можете да видите на страницата ни Локации.

 • Какво мога да приготвя с брашното от тигрова ядка?

  Брашното от тигрова ядка има две основни отличителни черти от всички останали брашна. То не съдържа глутен и има естествен сладък вкус. Това го прави изключително подходящо за приготвяне на десерти, смутита, бисквити, торти, както и натурални барчета. Можете да почерпите идеи за приложението му на нашата страница Рецепти.

 • Имам алергия към ядки. Мога ли да консумирам тигрова ядка?

  Тигровата ядка всъщност е кореноплодно растение, което не съдържа алергените, които се намират в останалите ядки. Това я прави много подходяща за хора с алергии или други режими на хранене, при които се избягват глутен и алергени.

Сравнение на продукти